Dette Skal Være Kendt, Før Du Vælger En Bredbåndsudbyder
Uncategorized

Dette Skal Være Kendt, Før Du Vælger En Bredbåndsudbyder

Nogle bredbåndsudbydere har også aktivt promoveret selvinstallerede ADSL-pakker, hvilket ikke kun sparer kunderne besværet med at vente på, at en professionel tekniker kommer ud til deres hjem, men også reducerer omkostningerne ved installation af ADSL-tjenester. F.eks. Er en række nye selvinstallationspakker til ADSL 1- og 4-porttjenester tilgængelige, hvilket tager penge fra omkostningerne ved installation af tjenesten af ​​en professionel. Disse besparelser er baseret på, at kunden installerer modemmet og selve tjenesten. Brugeren vil blive opkrævet et ekstra gebyr for installation af tjenesten af ​​en tekniker. Priserne er igen på ISP-by-ISP-basis, så tjek nogle af deres websteder for at få flere oplysninger om professionelle gebyrer kontra selvinstallationsgebyrer. Derudover kan du straks besøge https://bredbaand.me, hvis du har brug for hurtigt og stabilt bredbåndsinternet i dit hus eller kontor.

Forskellige ADSL-tjenester er nu blevet introduceret som bredbåndspakker, der fås fra forhandlerhylder. Ligesom at købe en forudbetalt mobiltelefon giver dette bredbånd i en boksbundt kunder et valg af godkendte modemer, serviceplaner og en fast IP-adresse og er målrettet hjemme- og SMB-brugere. Hvis du er sikker på, at du selv kan installere tjenesten, eller hvis du har brug for en statisk IP-adresse, kan denne mulighed være godt for dig.
Hvad er downloadgrænsen pr. Måned?

De fleste bredbåndstjenester er nu begrænset til en vis mængde downloadkapacitet pr. Måned, hvilket betyder, at du vil blive opkrævet ekstra for overskydende downloads (normalt omkring 15 cent per megabyte). Imidlertid tilbyder nogle tjenesteudbydere ublokerede planer, der ikke opkræver ekstra gebyr, men i stedet reducerer hastigheden, når brugerne overskrider deres månedlige grænse. Det er et besøg værd, hvis du tror, ​​du overskrider din indstillede downloadgrænse.

Downloadgrænsen bestemmes af den plan, du tilmeldte dig. ADSL- og kabeltjenesteplaner i beboelsesrum spænder fra en downloadgrænse på 300 MB pr. Måned, helt op til 10 GB (og selvfølgelig, jo mere downloadbåndbredde du har brug for, jo højere er det månedlige forbrug). Sørg for at kontrollere disse begrænsninger nøje, inden du abonnerer på tjenesten.

Hvis du planlægger at uploade en masse data til Internettet (for eksempel at køre et websted), skal du kontrollere, hvad din internetudbyders politik vedrørende upload af oplysninger er, inden du logger på den stiplede linje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *